Uitjes in Enschede ®
Vrijgezellenfeest Enschede + + + Groepsuitje Enschede + + + Bedrijfsuitje Enschede + + + dagje weg Enschede+++uitjes in Enschede+++stadswandeling Enschede+++uit in Enschede+++dagje uit Enschede+++kookworkshops Enschede+++evenementen Enschede+++workshops Enschede+++activiteiten Enschede + + + Personeelsuitje Enschede+++bedrijfsuitje Enschede+++vrijgezellenfeest Enschede+++familiedag Enschede+++bedrijfsfeest Enschede+++afdelingsuitje Enschede+++stadsspel Enschede+++groepsuitje Enschede+++teamuitje Enschede + + + Uitjes en eten: Culinaire Koldertocht+++Culinaire Zwerftocht+++Koldertocht Sjiekdefriemel+++Kookworkshop Tapas+++Moorddiner+++Bedrijfsuitjes: City Experience+++Historische Kilometer+++Levend Sudoku+++Levend Ganzenbord + + + Een groepsuitje in Enschede? Geen probleem! Kom naar Enschede voor een teamuitje, familiedag, bedrijfsuitje, workshop, spel, budget uitje, koldertocht, vrijgezellenfeest of weekend weg. ***Meer info? Bel ons nu!*** + + +

Groepsuitje Kraak de kluis in Enschede

€ 25,00 p.p.
exclusief btw en reserveringskosten

Kraak de kluis is een miljoenenjacht door de stad, waarin je met verschillende teams tegen elkaar speelt. Doel: als eerste de plek vinden waar een kluis met een enorm bedrag staat. Deze kluis is van een bende die in de stad aan het werk is geweest. Ze hebben fortuinen met maffiapraktijken verdiend en hebben inmiddels een fabuleus bedrag verzameld in hun kluis -en je moet toegeven, stelen van andere dieven, dat is de ultieme diefstal! De uitdaging voor jouw team: vind hun hoofdkwartier en kraak de code!


Zo werkt het

De bende is soms wat slordig te werk gegaan. Hierdoor zijn er allerlei sporen te vinden in de stad. Met je groep verzamel je deze aanwijzingen die uiteindelijk moeten leiden tot de exacte locatie van deze kluis. Maar let op, de politie houdt een oogje in het zeil. Een of twee teams van de politie zullen proberen te voorkomen dat jullie de kluis vinden. Met hun radar volgen ze voortdurend jullie spoor. Met Smartphones, die jullie van ons krijgen tijdens dit spel, is de politie regelmatig op de hoogte van jullie locatie en zitten zij jullie voortdurend op de hielen! Actie en spanning verzekerd!

Ga met je team op miljoenenjacht door de stad en kraak de kluis!

•Tijdsduur ca. 2:30 uur
•Minimaal 10 personen
•Locatie centrum
•Professionele spelbegeleiding
•Geen drankjes inbegrepen
•Exclusief 15 euro reserveringskosten per boeking

Combineer deze activiteit met koffie/gebak, lunch, borrel of diner. Bel of mail voor een prijsopgave.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinenschede.nl

Uitje reserveren?
Boek Kraak de kluis nu!